Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık hakkında suç duyurusu

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık hakkında suç duyurusu

Şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın bankalara 10 milyon lira borcu olduğu ve karşılıksız çek yazarak kayıplara karıştığı iddia edildi.

Şarkıcı Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın, Kibariye’nin ismini kullanarak güven kazandığı ve burada bazı şirketlere karşılıksız çek ödemesi verdiği iddiası ortaya atıldı. 

Çalışanları savcılığa başvurdu
Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık hakkında ortaya atılan iddialardan biri tazminat ve maaşlarını isteyen çalışanlarına Küçükbalçık tarafından tehdit içeren mesajlar atıldığı oldu. Bu mesajlar üzerine birçok çalışanı savcılığa giderek şikâyet başvurusu yaptı. 

Bankalara 10 milyon lira borç
Bunun yanı sıra Ali Küçükbalçık’ın bankalara 10 milyon lira değerinde borcunun olduğu öğrenildi. Küçükbalçık’ın aldığı lüks aracın da borcunu ödemesi üzerine haciz memurlarının araca el koyduğu ortaya çıktı. 

Servetini kumar masasında bıraktı
Kibariye’nin eşi olarak tanınan Ali Küçükbalçık’ın iflasının nedeni ise kumar ve yeni aşkı olduğu iddia edildi. Ali Küçükbalçık’ın bir süredir Lübnan asıllı bir kadın arkadaşının olduğu ve onunla birlikte kumar oynadığı ortaya çıkarılırken, tüm servetini de bu uğurda kumar masasında kaybettiği iddiası magazin kulislerini çalkaladı.
Küçükbalçık’ın bankalardan kredi çekmesi ve şirketlere karşılıksız çek vermesi ise eşi Kibariye’nin ismini kullandığı, bu şekilde güven kazanarak insanları dolandırdığı da ortaya atılan iddialar arasında. 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.