Kılıçdaroğlu, 10 yıl sonra kabul etti! 17/25 Aralık'ta montaj yapıldı

Kılıçdaroğlu, 10 yıl sonra kabul etti! 17/25 Aralık'ta montaj yapıldı

Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün 17/25 Aralık kumpasının montaj kasetlerle yapıldığını 10 yıl sonra kabul etti.

Yedili Masa'nın ortak cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2013 yılında FETÖ'nün AK Parti iktidarına yönelik düzenlediği 17-25 Aralık Operasyonu'nun kumpas olduğunu 10 yıl sonra kabul etti.

FETÖ'nün sivil darbe girişimlerinden olan 17/25 Aralık Süreci'nde de Erdoğan'a "Deep fake ile sahte ses kayıtları yaptılar" diyen Kılıçdaroğlu, 10 yıldır bu ses kayıtlarının doğru olduğunu savunuyordu. Konuyu Meclis kürsüne kadar taşıyan Kılıçdaroğlu, "Benim öyle bir ses kaydım çıkarsa CHP Genel Başkanlığından ayrılırım" ifadelerini kullanmıştı.

 

EK BİLGİ BEKLİYORMUŞ


KRT TV'de katıldığı canlı yayında, kendisi hakkında son günlerde ortaya atılan 'kaset' iddialarına ilişkin Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Son 10 günde böyle bir şey yapılacağı söylendi. Ek bilgi gelmedi ama ben bunu açıkladım. Seyahatimle ilgili bir şey olduğu söylendi gelen bilgi öyleydi. Devletine saygı duyan namuslu bürokratlar var. İftirayla, karalama kampanyalarıyla, bel altı vuruşlarla yapılanların yanlış olduğunu biliyorlar." Çıkan kayıt ne olursa olsun çıktığı anda sahte olduğunu ortaya koyacaklarını öne süren Kılıçdaroğlu, "Bir dizi önlemler aldık, bunu saptayacak programlar var" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, 2022 yılının Ekim ayında ani bir kararla ABD'ye bir ziyarette bulunmuştu.

 

SEÇİM GECESİNE GÖLGE DÜŞÜRME DERDİNDE


14 Mayıs akşamı için de konuşan Kemal Kılıçdaroğlu "Seçim gecesi galip geldiğimizde kimse sokağa çıkmasın. Sevinç gösterileri yapmasın. Herkes evinde otursun. Ertesi sabah zaten zaten rakamlar netleşecek, YSK mazbatayı vermek zorunda kalacak. Çünkü sevinç gösterileri ile dışarıya çıkıldığında, taşkınlıklar olabilir. Bazıları provokasyona gelebilir. Eli silahlı unsurlar sokağa çıkabilir. Buna izin vermeyecek bir ortamı yaratmak zorundayız" dedi.

 

PROPAGANDA YAPMAMAK İÇİN DEMİYORMUŞ


Kılıçdaroğlu, terör örgütlerinin isimlerini neden saymadığını da şöyle anlattı: "Şimdi, terör örgütü, kendi adının duyulması için de zaten terör yapar. Yahu

sen onun adını andığın zaman zaten onun propagandasını yapmış oluyorsun."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.