Kılıçdaroğlu belgeleri nereden aldı? Flaş açıklama

Kılıçdaroğlu belgeleri nereden aldı? Flaş açıklama

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun dün açıkladığı belgeleri nereden aldığı en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu. Kılıçdaroğlu’nun belgeleri nereden aldığı resmen açıklandı. İşte ayrıntılar;

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkında partisinin grup toplantısında basın ile paylaştığı belgelerin nereden alındığını CHP’li milletvekili açıkladı.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu’nun dün grup toplantısında açıkladığı belgelerin nasıl elde edildiğini kamuoyuna duyurdu.

Yandaş medyanın okurlarına saygı göstermediğini ifade eden Barış Yarkadaş, "AKP yönetimi de kendilerine oy verenlerin akıllarıyla alay ediyor. Efendim bu belgeler nereden geldi? Şimdi bu belgelerin nereden geldiğini gösteriyorum. Elimde göstermiş olduğum internet sitesi Man adasının resmi internet sitesidir. Man adası devletinin resmi internet sitesine giren herkes o ülkede kimin kimlerin kimlerle ticaret yaptığını öğrenebilir. Gayet şeffaf bir şekilde bu siteye girip öğrenebilirsiniz. bakın burada ne yazıyor? Hemen göstereyim burada adı geçen firmaların yaptığı ticari işlemler var. Bu belgelerin arkasında komplo aramak bu belgeleri bir yerlere bağlamak meselenin özünü kaçırmaya yöneliktir.

AKP GENEL BAŞKANLARI NE DİYECEKLERİ ŞAŞIRDILAR

Sen yurt dışında imtiyazla vergi ödemeden para transferi yaptın mı? Yapmadın mı? Sana yurt dışından para geldi mi gelmedi mi? Sen yurt dışına para gönderdin mi göndermedin mi? Ayrıca bu paraların kaynağı nedir? Bunları konuşsun yandaş medya. AKP Genel başkan yardımcıları ne diyeceklerini şaşırmış haldeler. Birisi bunlar resmi belgedir diyor, diğeri ne var bunda ticaret yaptık diyor, Tayyip Erdoğan'ın avukatı bunların hepsi sahte diyor. Önce kendi aralarında karar versinler ne diyeceklerini... Yurt dışında eğer böyle bir para gelmişse o da ayrı bir tartışma konusudur. Onu da vergi uzmanları ve maliyeciler mutlaka masaya yatırmalıdır. Çünkü yurt dışından hiçbir ticari işlem yapmadan bir paranın gelmesi de kara para aklamanın mevzuatının ilgi alanına girer" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.