Kılıçdaroğlu: Ben de ülkücüyüm!

Kılıçdaroğlu: Ben de ülkücüyüm!

Kılıçdaroğlu Artvin'de yaptığı konuşması sırasında "Ülkücü kardeşlerime seslenmek isterim. Vatanını, bayrağını seven herkes ülkücüdür. Ben de ülkücüyüm." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Artvin Şavşat'ta halka seslendi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:

"-450 km ye yürüdüysek bu ülke insanı için yürüdük. Bireysel bir talebim yok. Bu coğrafyada bir çocuk yatağa aç giriyorsa benim huzur içinde yatmaya hakkım yok. Ben herkesin huzur içinde yaşamasını, her evde bereket olsun isterim. 

-Türkiye yanlış siyasetten ötürü farklı yerlere sürüklendi. Gerginlikten, kavgadan bıktık. Siyaset köşeyi dönme aracı değildir, siyasetin amacı vatandaşa hizmet etmektir. Diyorlar ki Avrupa'nın en büyük havaalanını yaptık. Eyvallah da kaça yaptın? Ben, bilmiyorum, kaymakam, vali, milletvekilleri bilmiyor. Bunun adı tek adam rejimidir. Demokrasi istyoruz. Herkesin düşüncesi korkmadan ifade ettiği, gönül rahatlığıyla bir partinin genel başkanını eleştirdiği bir demokrasi istiyoruz. 


 
İstanbul'da, Ankara'da, Mersin'de yaptık. Önümüzdeki süreçte bütün Türkiye genelinde yapacağız. 

-Şavşat Beldiyesini'nin de diğer belediyelerin de sorunları var. Bunları aşacağız. 

 

BEN DE ÜLKÜCÜYÜM 

 

-Ülkücü kardeşlerime seslenmek isterim. Vatanını, bayrağını seven herkes ülkücüdür. Ben de ülkücüyüm. Ama ben devletin silah fabrikasının yabancı bir orduya satılmasına tahammül edemiyorum. Sen buna onay veriyorsan asla ülkücü, milliyetçi olamazsın. Ses çıkarmıyorsun, destek veriyorsun, sonra ortalıkta milliyetçi diye geziniyorsun. Vatanı, fabrikaları parsel parsel satanlar milliyetçi olamazlar. Tepediklerin politikalarını açık yüreklilikle eleştirin. DÜnyada kendi silah fabrikasını yabancı orduya satan başka ülke yoktur. 

-AK Partili kardeşlerime seslenmek isterim: Oy verdiniz 17 yıl sırtınızda taşıdınız. Sizin çocuklarınız işsiz. Devletin hazinesini damada teslim ettiler. İstihdam için 15 ayrı proje açıkladılar, her projeden sonra işsiz sayısı arttı. Damat her defasında bunu atlattık, diyordu. Mutfak, yangın, geçim, işsizlik nedir bilmez kendisini işsizlik nedeniyle Meclis'te yakan adamın derdini bilmez. 


 
-Ülkeyi yöneten kişi 3 bin polisle bir yere gidiyorsa vatandaşla ilişkisi kopmuş demektir. 

-Dün Hopa'da bir kadın geldi. '3 kızım var 3'ü de işsiz, biliyor musun nasıl okuttuğumu' dedi. Herkesi kucalayan, yeni bir siyaset anlayışı lazım. Herkesin kimliği, inancı, yaşam tarzı başımızın üstüne.

-Şavşat'ta bir terör saldırısına uğramıştım. Bir güvenlik görevlimiz şehit olmuştu. Allah rahmet eylesin.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.