Kılıçdaroğlu, 'Beşli Çete' dediği şirketin kurdelesini kesti

Kılıçdaroğlu, 'Beşli Çete' dediği şirketin kurdelesini kesti

Kemal Kılıçdaroğlu, yüklenici firmaları arasında 'Beşli Çete' olarak nitelediği şirketler arasında yer alan Kalyon Holding ve Kolin'in de bulunduğu Dudullu- Bostancı Metro Hattı'nı açtı.

Yüklenici firmaları arasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Beşli Çete” olarak nitelendirdiği şirketler arasında olan Kalyon Holding ve Kolin grubunun da bulunduğu Dudullu- Bostancı Metro Hattı’nın açılış töreni yapıldı.

İstanbul’daki yeni metro hattının açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı.


‘EMEKLİ EDECEĞİZ ONLARI’


Törende konuşan Kılıçdaroğlu, “Genel başkanlar da ifade ettiler, ‘Ekrem İmamoğlu’nu asla teslim etmeyeceğiz’ diye. Ekrem İmamoğlu’nun kılını dahi teslim etmeyeceğiz. Söyledim bu yola girerlerse cehennemin kapılarını açmış olurlar. Bu kadar sert, bu kadar net, bu kadar erkekçe söylüyorum. Bu memleket kolay kurulmadı. Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir. Sayın genel başkanımızın dediği gibi geldikleri gibi gidecekler. Sadece gitmeyecekler Allah nasip ederse emekli edeceğiz onları. Siyaset arenasından sileceğiz. İstanbul kadim bir kent. İstanbul’a yetkiyi veren İstanbullu, yetkili alacak olan da İstanbulludur. Dolayısıyla Ekrem Bey’in verdiği hizmeti sindiremiyorlar. Belediye başkanlarımızın verdiği hizmeti sindiremiyorlar. İstanbul’u beton ormanına çevirdiler. Bunu da gayet iyi biliyoruz ama Ekrem başkan İstanbul’u dünyanın incisi haline getirecek. Bu konuda hiç kimse endişe duymasın. Ve biz bu görevi hep birlikte yapacağız” dedi.

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.