Kılıçdaroğlu: Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz

Kılıçdaroğlu: Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ta yaptığı konuşmasında "Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hatamız oldu, yanlışımız oldu. Onları telafi etmeye çalışıyoruz." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Zonguldak’ta kanaat önderleri, muhtarlar ve STK buluşmaları toplantısı gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda kentin sorunları paylaşılarak çözüm önerileri ele alındı.

 

Son on yılda en büyük değişimi yaşayan partinin CHP olduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

 

“Türkiye’de bir şeyi başlatıyoruz. Beni zaman zaman televizyonlardan, radyolardan, sosyal hesaplardan dinlemiş olabilirsiniz. Ya keşke yanımda olsaydı da şu soruyu sorsaydım keşke cevap verebilsin diye. Hangi soruyu sormak istiyorsanız rahatlıkla sorun. Türkiye’nin kavgaya değil helalleşmeye ihtiyacı var. Bıktık artık kavgadan. Bizim de yanlışlarımız oldu onu da ifade edeyim. Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hatamız oldu, yanlışımız oldu. Onları telafi etmeye çalışıyoruz. Şunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir. Kimin derdi varsa onlarla dertleşiriz. Çözümlerimiz varsa kendimiz oturup biz bunu çözdük demeyiz. Liyakatli birini çağırırız. Yanlış mı doğru mu yapıyoruz diye bunları bir şekilde masaya yatırıyoruz.

 

"TÜRKİYE’Yİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ"


Bir şeyden emin olmanızı isterim. Soracağınız her soruya büyük bir samimiyetle cevap vereceğim. Alttan alayım, top çevireyim, sorundan nasıl kaçarım yok öyle bir şey. Samimi bir şekilde sizlerle düşüncelerimi paylaşacağım. Madem sorunumuz var. Beraber çözeceğiz. Türkiye’nin hızla büyümeye, hızla kalkınmaya, istihdama ihtiyacı var. Türkiye bunları kesinlikle yapar. En geç altı ay içerisinde bütün çarklar dönecektir. Güven vereceksiniz topluma. Şu anda yaşanan büyük bir güvensizlik var. Beraber Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz.”

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.