Kılıçdaroğlu CHP'lilere resmen dalga geçti! ‘Size Trump'ı getireceğim’

Kılıçdaroğlu CHP'lilere resmen dalga geçti! ‘Size Trump'ı getireceğim’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Kemal Kılıçdaroğlu partisinin adayını resmen açıkladı. İşte haberin ayrıntıları;

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen CHP’nin henüz adayını kamuoyuna açıklamamış olması büyük tepkilere neden oldu.

Türkiye 24 Haziran'da yapılacak seçimlere hazırlanırken, Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde büyük bir "aday" krizi yaşanıyor. En son olarak partili kadınların çağrısı üzerine Kemal Kılıçdaroğlu "Size Trump'ı getireceğim" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimlere 54 gün kaldı. Parti içerisinde "Aday CHP'li olmalı" uyarılarına rağmen parti üyesi olmayan bir aday üzerinde duran Kılıçdaroğlu, gelen tepkilere kızmaya başladı.

Cumhurbaşkanı adaylarının ille de CHP üyesi olması gerekmediğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, bu isteğini açık bir şekilde deklare eden milletvekillerine de gözdağı verdi.

"SİZE TRUMP'I GETİRECEĞİM"

Bu tartışmalardan sonra Muğla'ya giden CHP Genel Başkanı, aynı sözleri bir grup kadından duydu.

Havaalanında "Adayımız CHP'li olsun" diyen kadınlara cevap veren Kemal Kılıçdaroğlu, "Size Trump'ı getireceğim" dedi ve yoluna devam etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum