Kılıçdaroğlu, Dibek'in istifa dilekçesini yırttı

Kılıçdaroğlu, Dibek'in istifa dilekçesini yırttı

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, istifasını geri çekti

Partisinden istifa ettiğini açıklayan CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek "Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm, istifa dilekçemi yırtarak kabul etmediğini söyledi. Seçim çalışmalarını sürdüreceğim" dedi.

 

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'in yaptığı yazılı açıklama şöyle; "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün bir görüşme gerçekleştirdim. Sayın Genel Başkanımız ilimizdeki gelişmeler üzerine vermiş olduğum istifamı kabul etmemiştir. Yarından itibaren, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Kırklareli'nde Belediye Başkanımız, Parti Örgütümüz ve halkımızla yerel iktidarımızı devam ettirmek üzere seçim çalışmalarına hep birlikte başlayacağız."

 

CHP Parti Meclisi’nce Kırklareli Belediye Başkanlığı’na Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun aday gösterilmesinin ardından partisine istifa dilekçesi veren Milletvekili Dibek, istifasını geri geçti. Konu ile ilgili açıklama yapan Dibek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve istifasını geri aldığını bildirdi. Seçim çalışmalarını Kesimoğlu ile birlikte yürüteceğini kaydeden Dibek, Cuma günü Kesimoğlu ile birlikte Kırklareli’ye geleceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.