Kılıçdaroğlu, Elazığ'da Demirtaş afişiyle poz verdi

Kılıçdaroğlu, Elazığ'da Demirtaş afişiyle poz verdi

Elazığlı vatandaşlar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'lı Selahattin Demirtaş'la ilgili sözlerine tepki gösteren pankartlar hazırladı. Kılıçdaroğlu ise özür dilemek yerine pankartla fotoğraf çektirdi.

Elazığ'da Kılıçdaroğlu için merkezdeki billboardlara dikkat çeken afişler asıldı. Kendisi ve CHP'li bazı isimlerin kullandığı ifadelerin yer aldığı afişler şehrin birçok yerinde görüldü. Elazığlıların, bu afişlerle CHP'li isimlere tepki gösterdiği belirtildi.

"Kılıçdaroğlu buna cevap verebilir mi?" başlığı altında öncelikle CHP Lideri'nin "Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" sözleri hatırlatıldı.

 

dvvd.jpg

 

Bir başka afişte ise CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "2023 seçimlerini kazanırsak HDP'ye bakanlık verilebilir" ifadeleri yer aldı.

 

fgfgd.jpg

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz'ün "Türkiye, maalesef Azerbaycan'a yardım ediyor" ve CHP Genel Merkez Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek'in "Diyarbakır, Kürdistan'ın bir parçasıdır" sözleri de afişlere yansıtıldı.

 

POZ VERDİ

 

Afişlere vereceği yanıt merak edilen Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 seçimleri öncesi HDP'yi ittifakta tutmak adına gidebileceği noktaları gösterircesine, Selahattin Demirtaş afişinin önüne geçti ve poz verdi. Kılıçdaroğlu'nun, "Biz barışacağız. Vallahi de billahi de barışacağız. İnadına helalleşeceğiz." ifadeleri dikkat çekti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.