Kılıçdaroğlu Erdoğan'a fena yüklendi! Senin oğulların ne yaptı

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a fena yüklendi! Senin oğulların ne yaptı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Erdoğan'a fena yüklendi. İşte ayrıntılar;

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Tunceli’de donarak hayatını kaybeden iki askerle ilgili eleştiren Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a da yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Bana ‘şahadetten ne anlarsın’ diyor” ifadelerini kullandıktan sonra Erdoğan’a, “Benim oğlum kahraman ordumuzun üniformasını giydi, ya senin oğlun ne yaptı” dedi.

Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan askerliğini bedelli yapmış, diğer oğlu Burak Erdoğan ise rapor alarak askerlik yapmamıştı. Kılıçdaroğlu’nun oğlu ise üniversite mezunu olduğu için 6 ay askerlik yapmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından satır başları şöyle:

"-15 Temmuz şehitleri için para toplandı. Bu para ne oldu? Şehit yakınlarına neden verilmiyor?

-Şehidin babasıyla konuştuğumda şu bilgiyi aldım. Hiçkimse aramamış. Mezarlıklar müdürü arıyor 'Oğlunuz şehit olmuş' diye. 21. yüzyıldayız. Nasıl olur da 2 askerimizi donarak şehit olur? Bunun hesabını birilerinin vermesi lazım. 

-Sen şehadetten ne anlarsın diyor Erdoğan? Bu ülke için hayatını verenlerin, hangi koşullarda askerlik yaptığını çok iyi bilirim ben. Senin gitmediğin yerlere gittim ben. Ben senin bilmediğin birşey daha yaptım. Bu ülkenin kahraman ordusunun üniformasını giydi benim oğlum. Ya senin oğlun ne yaptı? 

-Kalkmış benim dedem de falan yerde dondu. 21.yy'da, elin oğlu -40 derecede denize giriyor. Kutuplara gidiyor. 2018'in ekim ayında ekim. Ben buna isyan ediyorum.

-Bir uyku tulumu veremediniz mi askerlerimize?

-Tek adam rejimine onurumuzla gururumuzla karşı çıkarız. Gazi Musatfa Kemal Atatür der ki, ' Özgürlük ve bağımsızlık benim akrakterimdir' Özgürlük ve bağımsızlık bu milletin tarihinde, dokusunda vardır diyor. Ve şöyle söylüyor, 22 Ekim 1922'de 'Hürriyet ve istiklâl benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en kıymetli mirası olan istiklâl aşkı ile dolu bir adamım. Çocukluğumdan bugüne kadar ailevî hususî ve resmî hayatımın her safhasını yakından bilenlerce bu aşkım malûmdur. Bence bir millette şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut beka bulabilmesi mutlaka o milletin hürriyet ve istiklâline sahip olmasıyla kaimdir.' Cumhuriyetin temellerini adım adım atıyor Mustafa Kemal.'

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.