Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesi bitti! Sandık varsa varım

Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesi bitti! Sandık varsa varım

Sıcak Gelişme… Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasındaki görüşme sona erdi. Muharrem İnce açıklamalarda bulunuyor. İşte ayrıntılar;

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasında gerçekleşen saat 12’de başlayan görüşme sona erdi. Görüşmenin ardından Muharrem İnce açıklamalarda bulunuyor.

İnce, "Genel Başkan'a İstanbul için eğilim yoklaması yapılması gerektiğini söyledim. Eğilim yoklaması yapılırsa adayım, yoksa değilim" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Yerel seçimlerde birlikte çalışacağız başarılı olabilmek için var gücümle çalışacağımı anlattım. 89'da yaptığımız gibi örgütü dikkate alacağımızı aktardım. 89'da ne yapmıştık. Sayın Nurettin Sözen İstanbul'da tek adaydı. Tek adayla sandıktan çıktığımızda seçimi de almıştık. Bunun doğru olacağını kendisine anlattım.

"SANDIK OLMAZSA ASLA ADAY DEĞİLİM"

51 günde 13 vilayete gidemedik. Şimdiden sadık koyalım. Üyelerimiz karar versin kimin aday olacağına. Örgütü harekete geçirsek başarılı oluruz. Bunları sayın Genel Başkan'a aktardım. İllerden tekrar görüş istediklerini söyledi sayın Genel Başkan. Muharrem İnce kendine koltuk derdinde değil, Türkiye derdindeyim. Sandık olmazsa gel aday ol derlerse asla aday değilim. Eğilim yoklaması olursa İstanbul'da yarışa gireceğim.

Örgütün belirlediği aday miting yapabilmeli. Onun için acele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Örgütün gücünü arkasına alacak belediye başkan adaylarının başarılı olacağını düşünüyorum.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum