Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesinde neler konuşuldu?

Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesinde neler konuşuldu?

2018 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı olan Muharrem İnce ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile dün makamında bir araya geldi. Görüşmede neler konuşuldu? İşte o detaylar...

İşte CNN TÜRK muhabiri Gülşen Coşkun'un 45 dakika süren kritik görüşmeye dair aktardığı bilgiler;

 

İLK BÖLÜME PARTİ SÖZCÜSÜ ÖZTRAK DA KATILDI
Görüşme 2 bölümde gerçekleşti. İlk bölüme parti sözcüsü Faik Öztrak da katıldı.

İlk olarak birinci bölümde Yalova Belediyesi'nde 'zimmet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç konuşuldu. İlk bölümde Kılıçdaroğlu ve İnce'nin bu iddiaları ele aldığı belirtiliyor.

 

screenshot-1-027.jpg

 

'CHP İÇİNDE ÇETE' VE 'KURULTAY' HAKKINDA KONUŞULDU

İkinci bölümde ise Kılıçdaroğlu ve İnce arasında baş başa bir görüşme gerçekleştiği ifade ediliyor. O görüşmede de özellikle Muharrem İnce'nin bazı açıklamaları ve iddiaları vardı, o da CHP içinde 'çete' iddiası... Bu çete iddiasına ilişkin; kendisinin külliyeye gittiği iddiasından genel merkezde bir grubun sorumlu olduğunu iddia etmişti Muharrem İnce. İşte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile de bu konuyu görüştüğü belirtiliyor. Tabii bir taraftan da CHP cephesinde kurultay süreci var. Mart ayı sonunda yapılacak bu kurultay sürecine ilişkin detaylar da görüşmede ele alındı. Şimdilik elimizdeki bilgiler bu yönde.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.