Kılıçdaroğlu-Karamollaoğlu görüşmesi sonrası ortak açıklama!

Kılıçdaroğlu-Karamollaoğlu görüşmesi sonrası ortak açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından ikili açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki görüşmesi sona erdi.

Görüşmenin ardından iki lider beraber kameralar karşısına geçti.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

Verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye'nin sorunlarını, ekonomiyi, dış politikayı her anlamda değerlendirdik, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

'İttifak olmayacak'

Karamollaoğlu ise şunları söyledi:

Bu ziyaret için teşekkür ediyorum. Seçime gidiyoruz, bu atmosferi enine boyuna değerlendirmek önemli bir hadise. Bizim istediğimiz bu seçimlere giderken bir gerginlik olmaması. Bir ittifakın söz konusu olmadığını, mümkün olduğu kadar biz seçim bölgelerinde seçime girme gayreti içinde olacağımızı ama gerekli yerlerde dirsek temasında olabileceğimizi ifade etmiştik, bu düşüncemizde kararlıyız.

Kılıçdaroğlu'nu SP Genel Merkezine gelişinde SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın karşıladı. Kılıçdaroğlu'na ise CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı eşlik etti. CHP daha önce de İYİ Parti ile yerel seçimle ilgili temaslarda bulunmuştu.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.