Kılıçdaroğlu: Kürt sorununu biz çözeceğiz

Kılıçdaroğlu: Kürt sorununu biz çözeceğiz

CHP Ekonomi Masası Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kürt sorununu bizim parti dışında hiçbir parti çözemez." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ekonomi Masası Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu "Kürt sorununun çözüm yerinin TBMM" olduğunu söyleyerek, "Bu konuda en tutarlı parti biziz. Bu sorunu bizim parti dışında hiçbir parti çözemez." ifadelerini kullandı.

 

Kılıçdaroğlu "Kürt sorununu somut olarak nasıl çözeceksiniz? " sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

 

"Çözüm yeni TBMM’dir. Bütün partilerin katılımı olmalı. Her partinin içinde bu konuyu çözecek birikime sahip milletvekili de vardır. Ayrıntılarla ilgili raporlarımız var. 22 soru 22 cevap isminde bildirimiz var. Bu konuda en tutarlı parti biziz. Bu sorunu bizim parti dışında hiçbir parti çözemez."

 

"Kamu Özel İşbirliği projeleri kamulaştırılacak mı?" sorusuna da yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Kamu Özel İşbirliği projeleri devleti soyan projelerdir. Maliyetini bilmediğimiz, kendilerine dolar endeksli garantilerin verildiği bir yapıyı doğru kabul etmeyiz. Yaygın bir kamulaştırma düşüncemiz yok. Tam tersine özel sektörün yatırım yapması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum