Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin oy oranını açıkladı

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin oy oranını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin oy oranını açıkladı. İşte ayrıntılar;

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin oy oranını, canlı yayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu paylaştı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında oy oranlarını açıkladı. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yükselişte olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Özel yaptırdığımız bir anket yok ama kamuoyuna yansıyan değişik anketler var. Bizim de gördüğümüz (Muharrem İnce) yüzde 30 barajından yukarı gidiyor, 32'ye doğru. Erdoğan inişte ama İnce yukarı doğru gidiyor" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Star TV’de yayımlanan ‘Seçim Özel’ programında soruları cevapladı.

‘İnce’nin oyu, CHP’den fazla olur mu?’ sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu, “Daha fazla olmasını arzu ederiz tabii. 81 milyonun cumhurbaşkanı olacak, 81 milyonu kucaklayacak. Özel yaptırdığımız bir anket yok ama kamuoyuna yansıyan değişik anketler var. Bizim de gördüğümüz yüzde 30 barajından yukarı gidiyor, 32’ye doğru. Ben inanıyorum önümüzdeki günlerde daha yukarı doğru çıkacak. Erdoğan inişte ama İnce yukarı doğru gidiyor” cevabını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, ‘İnce, sizden sonraki CHP Genel Başkanı olur mu?’ sorusunu ise “Birden fazla genel başkan adayımız olabilir. Bizim partimizin bir özelliği var. Demokratik bir süreçte herkes genel başkan adayı olabilir” diye yanıtladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.