Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in 'sahaya in' teklifini reddetti

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in 'sahaya in' teklifini reddetti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Kemal Kılıçdaroğlu'na yerel seçimler için partisi adına sahaya inmesini önerdiği ancak Kılıçdaroğlu'nun bu teklifi reddettiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki gün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile dün bir araya geldi.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’nde saat 19.40’ta başlayan yemek, geç saatlere kadar sürdü.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, baş başa yenen yemekte yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı belirtildi.

Kulislerde Özel'in, Kılıçdaroğlu’na yerel seçimlerde sahaya inmesini teklif ettiği ancak kendisinin buna sıcak bakmadığı belirtiliyor.

 

'HERKESİN BİZDEN BİR BEKLENTİSİ VAR'

 

Özgür Özel, dün Tunceli'de eski CHP Milletvekili Kamer Genç’i anma törenine katılmıştı.

 

Özel açıklamasında, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili şu mesajı vermişti:

 

"Dün gelmeden önce Sayın Genel Başkanımızı aradım, dün akşam bir araya gelecektik, kendisinin programı olduğu için bu akşama erteledik. Bizim geleneğimizdir, gelmeden önce Kemal Bey’i ararız. ‘Memleketinize bir talimatınız, bir söyleyeceğiniz var mı’ deriz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çok selam söyledi. Sizin de selamlarınızı alıp ona götüreceğim. Herkesin bizden bir beklentisi var, şunu söylüyorlar: ‘Aman Kemal Bey’e vefalı olun.’ Hep şunu söylüyorum: Vefanın nasıl gösterileceğine ilişkin çok tarif var ama benim anladığım vefa şu: Bir önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur. Biz partisini Nazımiye’de, Tunceli’de ve Türkiye'de iktidar yapacağız.

Genel Başkanımıza da Deniz Baykal’a da Bülent Ecevit’e de İsmet İnönü’ye de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e de vefamızı onların partisini iktidar yaparak göstereceğiz. Sakın, Kamer Ağabey’in yolundan ayrılmayın. Onun yolu doğruluk, dürüstlük yoludur. Sakın partimizin, Atatürk’ün yolundan ayrılmayın. Atatürk’ün yolundan sapmayana hiç kimse bir şey yapamaz.”

   
Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.