Kılıçdaroğlu paylaşımına İYİ Parti'den tepki gelmişti! Yaşar Okuyan, CHP'den kovuldu

Kılıçdaroğlu paylaşımına İYİ Parti'den tepki gelmişti! Yaşar Okuyan, CHP'den kovuldu

Yaşar Okuyan dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyledi. CHP tarafından yapılan açıklamada Yaşar Okuyan'ın partiyle ilişiğinin kesildiğini ifade edildi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı şimdiki CHP'li Yaşar Okuyan, bir televizyon kanalında katıldığı programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e zehir zemberek sözlerle yüklenmişti.

Okuyan, "Meral Akşener masayı dağıtır, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına terslik yaparsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler ve dosyalar var hepsini açıklarım. Hepsi de İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler. Sokağa çıkamaz. Konuşturtmasın beni. İhanettir" sözleriyle Akşener'i açık açık tehdit etmişti.

 

ELİNDEKİ DOSYALAR TEPKİ ÇEKTİ

 

CHP'li Yaşar Okuyan bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi. Okuyan'ın görüşmeye ilişkin paylaştığı fotoğrafların 4 Ocak'taki ziyarete ait olduğu belirlendi. Ancak fotoğraflarda elindeki kağıtlar dikkat çekti. Bu da Okuyan'ın Akşener'le ilgili yaptığı belge açıklamasını akıllara getirdi. Okuyan'ın bilerek bu fotoğrafı paylaştığı yorumları yapıldı.

Yaşar Okuyan paylaşımında, "Bugün CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yarım saati aşan bir süre TBMM'deki CHP grup odasında görüştük. Deprem ve seçimleri ele aldık" ifadelerini kullandı.

 

dvdvdv-007.JPG


İYİ PARTİ'DEN TEPKİ GELDİ

 

İkilinin görüşmesine İYİ Parti cephesinden tepki gecikmedi. İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan yaptığı paylaşımda, "Bu yalancının genel başkanıma iftirası ortada dururken, bu görüntüyü kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.

 

bffbfb-001.JPG

 

CHP'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

 

Tepkiler sonrası açıklama yapan CHP, Yaşar Okuyan'ın partiden ihraç edildiğini duyurdu. CHP'den yapılan açıklamada, "Sayın Yaşar Okuyan'ın Cumhuriyet Halk Partisi ile ilişiği kesilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadesi kullanıldı.

 

sssssssssss-001.JPG


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.