Kılıçdaroğlu Sinop yolcusu

Kılıçdaroğlu Sinop yolcusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Nisan Perşembe günü Sinop’a gidecek. Kılıçdaroğlu, perşembe günü önce Boyabat’a gidecek, ardından Sinop programı başlayacak.

Sinop’ta sivil toplum örgütleri, muhtarlar, kanaat önderleriyle toplantı yapıp esnaf ziyaretinde bulunacak olan Kılıçdaroğlu’nun programına son dönemdeki ziyaretlerinde olduğu gibi Millet İttifakı’nda yer alan partilerin il, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri de davet edildi. Bu arada, CHP’de Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek başkanlığındaki 25 milletvekilinden oluşan heyet ise, iki günlük bir çalışma için, bugün ve yarın Yalova’da olacak. CHP heyeti, vatandaşın sorunlarını dinleyecek, esnafı ziyaret edecek ve partinin çözüm önerilerini anlatacak. CHP, il ziyaretlerini iki aşamalı yürütüyor.

Milletvekili heyetlerinin yanı sıra sahaya inen Kılıçdaroğlu da il ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Milliyet’in edindiği bilgiye göre, CHP’li vekiller, yıl sonuna kadar 81 ili dolaşacak. Milletvekili heyetleri Türkiye’yi, “iki” ya da “üç” sefer gezmeyi planlıyor. Ziyaret edilen illere değişik kadrolarla iki ya da üç sefer gitmek için hazırlık yapılıyor.

CHP’de olası bir erken seçime karşılık teşkilatlar da alarma geçti. Milliyet’e konuşan CHP’li yetkili, “Biz, hazırlık çalışmalarımızı yapıyoruz. Sandık başı görevlileri dahil şu anda yarın erken seçim kararı alınsın örgütümüz ve Millet İttifakı’nın diğer bileşenleri şu anda hazırız” dedi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.