Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi arasında 'iki gizli görüşme'! 'Belediye başkanlığı teklif etti'

Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi arasında 'iki gizli görüşme'! 'Belediye başkanlığı teklif etti'

DEVA Partili başkanlarla iki kez gizli görüşme yaptığı söylenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman’a belediye başkanlığı vereceği iddia edildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da DEVA Partisi'nden kurucu 13 Başkan ve bazı ilçe başkanlarıyla gizli bir toplantı yaptığı iddia edildi.

Kılıçdaroğlu, ilk olarak DEVA Partili başkanlarla CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün evinde gizli bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra Kılıçdaroğlu, DEVA Partili başkanlarla İstanbul'da bir görüşme daha yaptı.  

İddiaya göre İstanbul'daki bu gizli görüşmede DEVA Partili bazı ilçe başkanlarının CHP’ye katılması karşılığında DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman’a belediye başkanlığı verileceği anlaşıldı.

DEVA Partili isimler CHP ve DEVA Partisi'nin gizli görüşmesinden rahatsızlık duyduklarını belirterek partide toplu istifaların geleceğini ifade etti.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, gazeteci Sema Kızılarslan'a yaptığı açıklamada partililerin istifa kararı aldığı iddialarını da doğruladı.

13 ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 500 civarında parti üyesinin bugün istifalarını vermesi bekleniyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.