Kılıçdaroğlu: Vergileri vatandaşın sırtına yükleyecek

Kılıçdaroğlu: Vergileri vatandaşın sırtına yükleyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İşsizliğe, yoksulluğa çare bulacak, üretimi, ekonomiyi canlandıracak bir bütçe değil, yandaşı ihya edecek, vergileri vatandaşın sırtına yükleyecek bir bütçe” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu'nu onaylamasına ilişkin, "İşsizliğe, yoksulluğa çare bulacak, üretimi, ekonomiyi canlandıracak bir bütçe değil, yandaşı ihya edecek, vergileri vatandaşın sırtına yükleyecek bir bütçe" açıklamasında bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu'nu onaylamasına Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, kabul edilen 2018 Bütçe Kanunu'nun, işsizliğe, yoksulluğa çare bulacak, üretimi, ekonomiyi canlandıracak bir bütçe olmadığını belirterek, "Yandaşı ihya edecek, vergileri vatandaşın sırtına yükleyecek bir bütçe. Yandaşlar, saraydakiler sefa sürerken vatandaş yine cefa çekecek! Vatandaşın temel ihtiyaçlarından zengin-fakir demeden vergi alıyorsunuz. Görüyorum ki bir tek vergide eşitliğe inanıyor, ayrım yapmıyorsunuz. Konu bütçedeki gelirin dağılımına gelince iş değişiyor. Bir grup azınlık kaymağını yerken, millet sizin yüzünüzden giderek fakirleşiyor" dedi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.