'Kılıçdaroğlu'na acıyorum' diyen Bahçeli Ülkücülere çağrı yaptı

'Kılıçdaroğlu'na acıyorum' diyen Bahçeli Ülkücülere çağrı yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin 50. Yıl yıldönümü kutlamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na acıdığını belirtirken, ülkücülere de çağrıda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin 50. Yıl yıldönümü kutlamasında "Bize 'saray bekçisi' diyen Kılıçdaroğlu'na gerçekten acıyorum, perişanlığına üzülüyorum. O da biliyor ki Türkiye'nin bekası için bekçi olmaya hazırız" diye konuştu

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

BEYAZ TÜRK ZENCİ TÜRK AYRIMI SAKATTIR

Karanlık gecelere ışık olmak için, katran emellere su olmak için 50 yıldır mücadele ettik. Soysuzluk başka, ırkçılık bambaşkadır. Biz Türklüğümüzü kafatası ölçümleriyle keşfetmedik. Bütün milletin fertleri arasında; anı da birdir, acı da birdir. Beyaz Türk, zenci Türk ayrımı sakattır. Türkiye'de hiç kimse ikinci sınıf insan değildir. Hiç kimse önemsiz ve değersiz değildir. Türk milletinin hiçbir ferdi eşitsiz ve orantısız ilişkinin tarafı olmamıştır. Milletin ismi ezelden bellidir, ebediyete kadar Türktür. Devletin ismi ise de kim ne söylerse söylesin, ne yaparsa Türk kalacaktır.

Hainin, işbirlikçinin hesabını eninde sonunda göreceğiz. Davamız hak davasıdır, hakikat davasıdır. Onun bunun kötüleyip kara çalmasıyla bu gerçek değişmeyecektir.

'KILIÇDAROĞLU'NA ACIYORUM'

Bize 'saray bekçisi' diyen Kılıçdaroğlu'na gerçekten acıyorum, perişanlığına üzülüyorum. O da biliyor ki Türkiye'nin bekası için bekçi olmaya hazırız. O da görüyor ki Türk milletinin bekası için bekçilikse bize düşen seve seve yaparız.

ÜLKÜCÜLERE ÇAĞRI YAPTI

Aramızdan bir şekilde kopup giden, samimi pişmanlık yaşayan, yuvasının özlemini çeken her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırım. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyorum. Samimi çağrımı tekrarlıyorum. 9 Şubat 1969'dan 9 Şubat 2019'a kadar geçen 18 bin 262 günde herhangi bir sebepten dolayı küsen, kızan, kırılan kardeşlerime diyorum ki; kavuşmak için vazgeçilmez yeminle 50 yıllık emanet hepimize yetecek.”

SİYASETCAFE.COM

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.