Kılıçdaroğlu'na Düzce'de sert tepki! Neye uğradığını şaşırdı: 'Burası Kandil değil'

Kılıçdaroğlu'na Düzce'de sert tepki! Neye uğradığını şaşırdı: 'Burası Kandil değil'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Düzce'de vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce'ye geldi. Kılıçdaroğlu toplantı çıkışında neye uğradığını şaşırdı.

Kılıçdaroğlu'na iki kişi "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diyerek çıkıştı. Kargaşa çıkması üzerine kalabalığa polis ekipleri müdahale etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kent merkezinde esnafı, Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti ve Kanaat Önderleri Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmalarına katıldı.

Kılıçdaroğlu temaslarını sürdürürken Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle yaptığı toplantının ardından beklenmedik bir kargaşa yaşandı. CHP lideri, toplantı çıkışında sert bir tepkiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu kalabalığın arasında arbede yaşandı.

 

 

"YANLIŞ GELMİŞSİN"


Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterildi. İki kişi Kılıçdaroğlu’na, "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diyerek tepki gösteren iki kişi, polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.