Kılıçdaroğlu'na İzmir'de altyapı isyanı: '35 senedir yönetiyorsunuz artık düzeltin'

Kılıçdaroğlu'na İzmir'de altyapı isyanı: '35 senedir yönetiyorsunuz artık düzeltin'

İzmir'de sel felaketinden zarar gören esnafı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadın esnafın tepkisiyle karşılaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir temasları kapsamında sel felaketinden zarar gören esnafı ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldı.

İzmirli kadın esnaf tepkisini "Dükkanım yerle bir oldu. Hiçbir şey kalmadı. Altyapımızda çok büyük sorun var. Bir yağmur yağıyor, şuradan geçen araçlar komple ıslatıyor beni. Altyapı gerçekten İzmir'de bitik. Bir vatandaş olarak, bir esnaf olarak benim canım yandı. Bununla ilgili rica ediyorum. 35 senedir CHP var burada. Lütfen altyapıyı düzeltin artık. Altyapıya önem verin. İzmir'de düzelmesi gerekiyor. Yurt dışına yıllarca gittim. 20 katı fazlası yağmur, kar yağıyor. Orada böyle şeyler yaşanmıyor. Cennet gibi Türkiye'miz neden bu halde. Hollanda'yı biliyorsunuz. Deniz yukarıda.. Onlar çözmüş biz neden çözemiyoruz. Biz de zeki insanlarız.." ifadeleriyle dile getirdi.

 

 

Tepki sonrası Kemal Kılıçdaroğlu "Tam bir afet. Varsa bir sorun çözülecektir." demekle yetindi.

 

'DERS ÇIKARDIK'

 

İzmir'de vatandaşların sorunlarını çözmek yerine Boğaziçi eylemcilerine verdiği destekle büyük tepki alan Tunç Soyer ise "Ders çıkardık merak etmeyin" dedi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum