Kılıçdaroğlu'na 'kanı bozuk' demişti! Kılıçdaroğlu'na danışman oldu

Kılıçdaroğlu'na 'kanı bozuk' demişti! Kılıçdaroğlu'na danışman oldu

CHP'de 'Genel Başkan Danışmanı' olarak atandığı belirtilen Perinaz Mahpeyker Yaman'ın, geçmişte başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP'lilere ağır hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı.

CHP'nin başını çektiği Millet İttifakı, seçimlerden hüsranla ayrıldı.

Bir kez daha yenilen Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa etmesi yönünde parti tabanından çağrılar gelmeye başladı. Ancak Kılıçdaroğlu bu çağrılara danışmanlarının görevlerine son vererek cevap verdi.

Yaşanan bu durum, değişim isteyen CHP'lileri daha da kızdırdı. Koltuğunu bırakmamak için çeşitli değişiklikler yapmaya devam eden Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir hamle geldi.

 

KILIÇDAROĞLU'NA KANI BOZUK DEMİŞTİ

 

Kemal Kılıçdaroğlu kendine yeni bir danışman daha atadı. CHP liderinin ıslak imzası ile 'Kadın ve Aile Politikaları' konusunda çalışmalar yürütmek üzere Genel Başkan Danışmanı' olarak Perinaz Mahpeyker Yaman atandı.

Yaman'ın geçtiğimiz yıllarda Kılıçdaroğlu'nu hedef alan bir paylaşımında, 'zavallı, hain ve kanı bozuk' ifadelerini kullandığı görüldü.

 

İSMAİLAĞA'YI DA ÖVMÜŞ

 

CHP Genel Başkanı'na Kadın ve Aile Politikaları konusunda danışmanlık verecek olan Perinaz Mahpeyker Yaman, bir paylaşımında İsmailağa Cemaatinin liderlerinden Mahmud Eren’in, ‘Bizim için medrese köle olarak girilen zindandan sultan olarak çıkılan yerdir’ sözü için şu yorumu yapıyor:

 

kkkk-003.JPG

 

Yeni Danışman sosyal medyadaki paylaşımlarında kimi zaman Said-i Nursi’yi, kimi zaman Mahmut Ustaosmanoğlu’nu güzellikle anmaktan geri durmamış.

 

bbbbb-009.JPG

 

CHP'de Kadın ve Aile Politikaları konusunda danışmanlık yapması için Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atanan. Yaman, çocukları ile birlikte kıldığı namaz fotoğraflarını da sık sık sosyal medyada paylaşıyor.

 

nnnnn-002.JPG

 

Muhafazakar kimliği ile öne çıkan Perinaz Mahpeyker Yaman zaman zaman da anadilde eğitimi savunurken karşımıza çıkıyor.

 

‘PKK’ya açık mektup’ başlıklı bir yazı yazıyor:

 

"6 milyon oy aldınız, 80 milletvekili kazandınız, Meclis’tesiniz, belediyedesiniz…

‘Sizin dünün devletinden ne farkınız var?’

Onlar da (devlet) dün insanların enselerine kurşun sıkıyorlardı, şimdi siz insanları enselerinden vuruyorsunuz. Onlar (devlet) ev yakıyordu, şimdi siz yoksulların araçlarını iş yerlerini ekmek teknelerini yakıyorsunuz. Onlar (devlet) dün ‘herkes Türk’tür’ diyorlardı, bugün siz ‘herkes PKK’lıdır’ diyorsunuz.”

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.