Kılıçdaroğlu'na kırmızı dosya verildi

Kılıçdaroğlu'na kırmızı dosya verildi

Başbakan Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Çankaya Köşkü'nde yaptığı görüşme sona erdi. Başbakan Yıldırım görüşme sonrasında, "Şu ana kadar asker kaybımız yoktur" dedi. CHP liderinin görüşmeden kırmızı bir dosya ile ayrılması dikkati çekti.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşmede Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı detaylı bir şekilde ele alındı. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı yapılan görüşme 50 dakika sürdü. İkili görüşmenin ardından yaptıkları açıklamada görüşmenin verimli geçtiğine vurgu yaptılar.

 

Terör Örgütü PKK/PYD'den flaş mesaj: ABD'ye yalvarıyoruz!

 

"Kahraman askerlerimiz mücadelelerini sürdürüyorlar, en büyük arzumuz burunları kanamadan ülkelerine dönmeleridir" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin sınır güvenliği çok önemlidir. Bulunduğumuz coğrafya sınır güvenliğine önem vermemizi zorunlu kılıyor" ifadelerini kullandı. Suriye'nin toprak bütünlüğüne de dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Askerlerimiz terör örgütünü cezalandırırken Suriye'nin toprak bütünlüğüne katkı yapıyor" dedi. CNNTürk'ün haberine göre, CHP lideri Çankaya Köşkü'nden kırmızı bir dosyayla ayrıldı.

 

 Nihat Genç ağızlarının paylarını böyle verdi: Barışsever Cono'lar!



Şu ana kadar bir asker kaybımız olmadığını söyleyen Başbakan Binali Yıldırım da Kırıkhan'da bir TEDAŞ görevlisinin şehit olduğunu açıkladı. Operasyonun bir barış harekatı olduğunu ifade eden Başbakan Yıldırım, "Türkiye'nin hassasiyetinin öncelikle Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması ve bölgede terör örgütlerinin baskı ve zulüm yaparak halkı yıldırmalarının önüne geçilmesi olduğunu" belirtti. Yıldırım, "Kısa süre içerisinde bu harekatı tamamlayıp hem Afrin'de yaşayan insanların huzura kavuşması hem de ülkemize, sınırlarımıza ilçelerimize yapılan saldırıların tamamen ortadan kaldırılması sağlanmış olacaktır" dedi.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.