Kılıçdaroğlu'na rest çekti! Geri çekil  

Kılıçdaroğlu'na rest çekti! Geri çekil  

Muharrem İnce, partisinin Erzurum İl Başkanlığı’nı ziyaret etti ve Kılıçdaroğlu’na rest çekti. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kriz büyüyor. Muharrem İnce’nin yaptığı açıklamalar her geçen gün biraz daha sertleşiyor ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun görevden çekilmesi gerektiğini açıkça ifade ediyor.

Muharrem İnce, partisinin Yalova ve Bolu milletvekilleriyle CHP Erzurum İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İnce, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran'daki

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne değinerek, bir seçim kampanyasını geride bıraktıklarını belirtti.

“YENİLDİYSEN GERİ ÇEKİLECEKSİN”

Muharrem İnce yaptığı son açıklamada, "Yenildiğini kabul edemeyen yenemez, yenildiysen geri çekileceksin, hazırlıklarını yapacaksın, bahane üretmeyeceksin" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, seçim çalışmalarının ardından çıktığı Türkiye turunun ilk durağı olan Erzurum'da Kılıçdaroğlu ile yedikleri yemeğe ilişkin açıklamalarını sürdürdü. Yemekte konuşulanları neden basınla paylaştığı konusunda bilgi veren İnce, "Genel Başkan'a teklifimi herkes bilsin, milletimiz de duysun diye basınla paylaştım. Perşembe günkü MYK toplantısından çıkacak kararı bilemem" şeklinde konuştu. İnce ayrıca, "Yenildiğini kabul edemeyen yenemez" derken önümüzdeki dönem için 9 Eylül'de gençlik kampanyası başlatacağını açıkladı.

İYİ PARTİ TEMSİLCİLERİNE TEŞEKKÜR

İnce, CHP Erzurum İl Başkanlığı ziyaretinin ardından yürüyerek İyi Parti İl Başkanlığına geçerken vatandaşlarla tokalaştı ve fotoğraf çektirdi.

Burada gazetecilere açıklama yapan İnce, kendisini karşılamalarından ötürü İyi Parti temsilcilerine teşekkür etti.

İnce, "Erzurum'a gelince CHP'den sonra size de uğramak istedim. Çok naziksiniz, sağ olun kabul ettiniz. Geçmiş bir kampanyayı bitirdik ve önümüzdeki süreçte sizlere de başarılar diliyoruz. Önümüzde yerel seçimler var ve sizlerle görüşmek sohbet etmek istedik" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.