Kılıçdaroğlu'na Yalova'da şok protesto! 'Bay Kemal çalınan 23 milyon lira nerede?'

Kılıçdaroğlu'na Yalova'da şok protesto! 'Bay Kemal çalınan 23 milyon lira nerede?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yalova ziyaretinde belediyeye ait binaya 'Bay Kemal Yalova Belediyesi'nden çalınan 23 milyon lira nerede?' yazılı pankart asıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Toplantısı için Yalova'ya giden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Kurtuluş Parkı önünde bir banka çıkarak vatandaşlara seslendi. CHP liderinin konuşması sırasında sol çaprazındaki binaya asılan pankart dikkat çekti.

Yalova Belediyesi'ne ait Uğur Mumcu Tiyatro Salonu binasının dış cephesinde, "Bay Kemal Yalova Belediyesi'nden çalınan 23 milyon lira nerede?" yazan pankartla karşılaşan Kılıçdaroğlu, birkaç kez "Arkadaşlar bir dakika" diyerek kalabalığı sakinleştirmek istedi.

 

u-007.JPG

 

O sırada pankart çevredekiler tarafından indirilmeye çalışıldı.

 

dfddd.JPG

 

Kılıçdaroğlu, "Bay Kemal, her kuruşun hesabını verir, her kuruşun hesabını vermek isteyen kişi televizyonda karşıma çıkar ve hesabını sorar. Hiç meraklanmayın. Bu korkunun eseridir. Hiç kimse unutmasın, geliyor gelmekte olan. Bu ülkede adalet istiyor musunuz, bize katılacaksınız. Demokrasi istiyor musunuz, bize katılacaksınız." dedikten sonra konuşmasını kısa kesti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.