Kılıçdaroğlu’ndan 15 Temmuz çıkışı

Kılıçdaroğlu’ndan 15 Temmuz çıkışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, '15 Temmuz şehitleri ve gazileri için yardım yapılacaktı. Kampanyalar açıldı, banka kayıtları verildi. Toplanan paralar ne oldu?' diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti’yle yapılan ittifakın yanı sıra HDP’li seçmenlerle yakınlaşmaları üzerinden yapılan eleştirilere, 'sandıkta tüm seçmenlerle ittifak' söylemiyle yanıt verdi.

AKP’li seçmene de talip olduklarını dile getiren CHP lideri, 'Bizi ‘şununla bununla ittifak yaptınız' diye eleştiriyorlar. Sandıkta tüm seçmenlerimizle ittifak yapıyoruz. AK Partili kardeşlerim, vereceksin kardeşim, CHP’ye oy vereceksin. Hep birlikte Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız' dedi.

İZMİR ADAYI TUNÇ SOYER'E ÖVGÜ 

Partisinin İzmir adaylarının tanıtımı için Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile yeni aday Tunç Soyer birlikte katıldı.

Toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu’nu ayakta alkışlatırken, gerçekleştirdiği projelerini de övdü. AKP’nin İzmir adayı Nihat Zeybekci’nin 'ithal aday' olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, 'Baktılar İzmir’den istedikleri gibi bir kişi çıkmıyor. Ne yaptılar? Dışarıdan ithal aday getirdiler. İthal belediye başkanıyla devasa bir İzmir yönetilir mi?' diye sordu.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN TOPLANAN PARALAR NE OLDU?

Kemal Kılıçdaroğlu, aday tanıtım toplantısının ardından, İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nın açılışını gerçekleştirdi. Kılıçtaroğlu, '2 tane 15 Temmuz var. Biri halkın 15 Temmuz’u biri de Saray’ın 15 Temmuz'u. Biz halkın 15 Temmuz’una ‘evet’ Sarayınkine 'hayır' diyoruz' ifadelerini kulandı.,

Kılıçdaroğlu, '15 Temmuz’dan sonra Binali Yıldırım imzasıyla genelge çıktı. Ona göre Türkiye genelinde 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için yardım yapılacaktı. Kampanyalar açıldı, banka kayıtları verildi. Toplanan paralar ne oldu? 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için toplanan milyonlarca lira ne oldu' diye sordu.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.