Kılıçdaroğlu'ndan canlı yayında şok açıklama! 3 Milyon Suriyeli Türkiye'ye gelecek

Kılıçdaroğlu'ndan canlı yayında şok açıklama! 3 Milyon Suriyeli Türkiye'ye gelecek

CHP Lideri Kılıçdaroğlu canlı yayında yaptığı açıklamada 3 Milyon Suriyelinin Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk kanalında katıldığı canlı yayında şok bilgiler verdi.

“Teke Tek Özel” programında Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu Suriye sorunu konusunda şunları söyledi. “ 3,5 milyon Suriyeli geldi. 3 milyon daha gelecek. Sınırda bekliyorlar. Sınırda tutacaklarını söylüyorlar ama nasıl tutacaklar? Bir şekilde girecekler, duvar örüldüğünü söylüyorlar. Meksikada’da örüldü. Tunel kazacaklar, girecekler.”

Kılıçdaroğlu ayrıca, Suriyelilere kızmıyorum, onları getirenler var. Türkiye terör ithal eden ülke oldu. İfadelerini kullandı.

Davutoğlu’nu savundu

Fatih Altaylı’nın Davutoğlu döneminden bahsetmesi üzerine Kılıçdaroğlu; “Onun ne suçu var? Onun üstünde olan yetkili kişiler vardı” ifadelerini kullandı.

 

Mit Tırları

Suriye’deki terör örgütlerine silah gönderildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu; “Silahlar Suudi Arabistan’dan uçakla geldi, tırlarla terör örgütlerine gitti.” Dedi.

Suriye sorununun çözülmesi için Esat ile görüşülmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Rusya ve Amerika ile görüşüyorsun, neden Esat ile görüşmüyorsun? Suriye'nin toprak bütünlüğünü savunmak ve korumak için Esat ile görüşmenin gerektiğini ifade etti.

Tank Palet Fabrikası

Sakarya'da bulunan Tank Palet fabrikasının satılmaması için gerekli olan 50 milyon doları bir haftada bulacağını kaydeden Kılıçdaroğlu, Vatandaşlarımız 5'er dolar verse bir günde toplanır ama ben bir hafta dedim, "Bir iş adamı telefon etti, bir haftada 50 milyon dolar getiririm dedi. ifadelerini kullandı.

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.