Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar! Hükümet ezilmiş durumda..

Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar! Hükümet ezilmiş durumda..

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'la görüşmesinin ardından konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ' Bu sorunların altında hükümet ezilmiş vaziyette . Ne söylediğini bilmeyen bir Başbakan, önlem almayan bir İçişleri Bakanı, insanların ölümleri karşısında gülüm

Kılıçdaroğlu, HDP’nin eş başkanları ile görüştü ve basın mensuplarının karşısına geçerek sert açıklamalar yaptı, hükümeti eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile bir araya geldi. HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın Meclis'teki makamında gerçekleşen görüşmeye gelişinde Kılıçdaroğlu'nu, Demirtaş ve Yüksekdağ makamın girişinde karşıladı.

Kılıçdaroğlu, Ankara'da meydana gelen terör saldırısından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile HDP Eş Genel başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ'dan randevu talep etmiş, Bahçeli görüşme isteğine olumsuz yanıt vermişti. Görüşmeye CHP Grup Başkanvekilleri Levent Gök ve Özgür Özel de katıldı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Yapılan açıklamaları büyük bir endişeyle izliyorum. Suriye'den Ankara'ya kadar nasıl geldiler. Bunu takip eden hükümet yok mu? Olay sanki Suriye sınırında oldu. Beyefendi, olay Ankara Garı'nda oldu. Siz orda neden önlem almadınız. Bu sorunların altında hükümet ezilmiş vaziyette . Ne söylediğini bilmeyen bir Başbakan, önlem almayan bir İçişleri Bakanı, insanların ölümleri karşısında gülümseyen bir Adalet Bakanı...

Hangi olay olacak ki bu bakanlar istifa edecek, Bu ölüm sayısı yetmiyor mu onlara. Beyefendi çıkmış gülerek "Niye istifa edeyim" diyor."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.