Kılıçdaroğlu'ndan flaş Mansur Yavaş açıklaması! Görüşüyoruz

Kılıçdaroğlu'ndan flaş Mansur Yavaş açıklaması! Görüşüyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde aday gösterileceği iddia edilen Mansur Yavaş hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar;

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ile görüştüklerini resmen açıkladı.

Kılıçdaroğlu, konuk olduğu televizyon programında CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen Mansur Yavaş hakkında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş hakkındaki açıklamaları şöyle:

CHP her yerde kendi adayını gösterecek. Talep gelirse Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener ile görüşürüz. Milletvekili seçimlerinde işbirliğinin yasal altyapısı hazırlandı. Yerel yönetimlerde partilerden çok aday profili önemli.

O adaya AK Partililer ve MHP'liler gidelim oy verelim diyebilir. Milletvekilleri seçimlerinde oy veren insanların yerel seçimlerde oy vermesi için güçlü bir aday profili çıkartılması gerekir. Geçmişte belde ittifakı çoğu yerde yaşandı. A Partisi kazanmasın diye B partisine oy verildi. Tipik örneği Mansur Yavaş.

Mansur Beyle görüşüyoruz. Mansur Yavaş, siyaset dünyasının önde aktörü. Birikimli, başarılı bir insan. Saygı duyulması gereken bir siyasetçi. Önümüzde uzun bir süre var. Bugünden adayları tartışmanın bir anlamı yok.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.