Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye ŞOK teklif

Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye ŞOK teklif

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce’ye şok teklifi ortaya çıktı. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye flaş bir teklifte bulunacağı öne sürüldü. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından yüzde 30 oy alan ve dikkatleri üzerine çeken Muharrem İnce’nin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'den açıklamalar peş peşe gelirken, Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye İstanbul Belediye Başkanlığı adaylığını teklif edeceği iddia edildi.

Dün Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, Muharrem İnce'nin başarısız olduğunu vurgulayarak istifa kapısını kapatmış ve "Koltuk sevdası olanların bu partide yeri yoktur. Kendisine yol arayan kişilerin bu partide işi yoktur" demişti.

Kılıçdaroğlu bugün tekrar kameralar karşısına geçerek, dünkü söylediklerinin tam aksine Muharrem İnce'ye sahip çıkarak  "Herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz.  Sevgili arkadaşım Muharrem İnce 81 ili gezeceğini ifade ediyorum. İl başkanlarıma talimatımdır. Geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, gülerek, sevinerek, heyecan içinde yolcu edeceksiniz" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN FLAŞ TEKLİF

CHP'de sert söylemlerin bugün yumuşaması akıllarda soru işareti bırakırken bugün, TV 24 Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'ye İstanbul Belediye Başkanlığı adaylığını teklif edeceğini iddia etti.

SARIGÜL ADAY GÖSTERİLMİŞTİ!

Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi Mustafa Sarıgül'ü hatırlattı.  Hatırlanacağı üzere Mustafa Sarıgül'ün CHP Başkanlığı'na yürüyüşü sırasında da Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aday göstermiş ve seçimi kaybeden Sarıgül siyasette etkisini yitirmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.