Kılıçdaroğlu’ndan Trump’a sert tepki!

Kılıçdaroğlu’ndan Trump’a sert tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amerika Birleşik Devleti Başkanı Trump’a çok sert bir tepki gösterdi. İşte ayrıntılar;

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Türkiye ile ilgili skandal tweetler atan, Amerika Birleşik Devleti’nin Başkanı Donald Trump’a tepki gösterdi ve bir mesaj gönderdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Donald Trump'ın Türkiye hakkında yaptığı paylaşımlarla sert bir açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Trump'ın attığı her tweet Türk halkının onurunu zedeliyor. Asla kabul etmiyoruz. Asla doğru bulmuyoruz. Hele hele müttefik olarak tanımladığımız bir ülkenin Türkiye'ye düşmanca yaklaşımını asla doğru bulmuyoruz. Bu konuda Türkiye'de bir görüş birliğinin sağlanması da bence çok önemli" diye konuştu.

Öte yandan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün yaptığı açıklamada dolardaki yükselişin sorumlusu olarak hükümeti göstermişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, döviz kurlarındaki yükseliş ile ilgili olarak hükümete yüklendi. Kılıçdaroğlu, "Türk Lirası, Dolar karşısında mum gibi eriyorsa bu yönetimde basiretsizliğin sonucudur" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’ndan şok dolar çıkışı! ‘Basiretsizlik’

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.