Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye teslim ettiği CHP'nin 'Vizyon projesi' istediği ilgiyi görmedi

Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye teslim ettiği CHP'nin 'Vizyon projesi' istediği ilgiyi görmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında CHP'nin vizyon belgesini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ve İngiltere ziyaretlerinin ardından partisinin Türkiye'nin ikinci yüzyılı için bir vizyon programı açıklayacağını duyurmuştu.

Son iki grup toplantısında 3 Aralık tarihini veren Kılıçdaroğlu, muhalif seçmeni büyük bir beklentiye soktu. Kılıçdaroğlu'nun sık sık sosyal medya paylaşımları ile de hatırlattığı 3 Aralık nihayet geldi.

 

VİZYONUNU AÇIKLADI


İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde "İkinci Yüzyıla Çağrı" sloganıyla bir program düzenlendi.

Açılışını Kılıçdaroğlu'nun yaptığı programda açıklanan 70 kişilik ekonomi kadrosundan çeşitli isimler sunumlar yaptı. CHP Lideri'nin partisini ABD'ye teslim ettiği hatta bu minvalde başdanışman yaptığını açıkladığı Jeremy Rifkin'in ABD'den bağlanması ve salonda spontane çeviri yapılmaması gibi birçok eksikliğin yaşandığı program partinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

 

210 KİŞİ TAKİP ETTİ


Yeni ekonomi kadrosundan isimler konuşmalarını yaparken sosyal medya hesaplarındaki canlı yayına katılım sayıları her geçen dakika düştü.

Kapanışı Kılıçdaroğlu'nun konuşması ile yapılacak programda sıra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'ye geldiğinde ise takipçi sayısı 2 milyonu aşkın CHP'nin resmi Twitter hesabında izleyici sayısı 210'a kadar geriledi.

 

JEREMY RİFKİN KONUŞTU, SELVİ KILIÇDAROĞLU UYUDU


Kılıçdaroğlu’nun öve öve bitiremediği Jeremy Rifkin toplantıya Washington’dan canlı bağlantı ile katıldı. Tarihi olarak nitelendirilen toplantıya Rifkin’in uzaktan bağlantı ile katılması eleştirilere neden oldu. Rifkin’in teknik ve heyecansız konuşması protokolde oturan Selvi Kılıçdaroğlu’nu bile uyuttu.

 

dccccccccccc.JPG

 

Salona çeviri için kulaklık dağıtılmazken, Rifkin’in İngilizce yaptığı konuşma katılımcıların çoğu tarafından anlaşılamadı. Bu da karışıklık oluşturdu.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.