Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği 'Benimle misiniz?' çıkışına İYİ Parti'den tepki! 'Son noktayı Akşener koyar'

Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği 'Benimle misiniz?' çıkışına İYİ Parti'den tepki! 'Son noktayı Akşener koyar'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği konuşması İYİ Parti cephesinde tepkiyle karşılandı.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada adeta adaylık mesajı verdi. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada "Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık karar verin. Halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sonrası Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı geçen İBB Başkanı İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'tan destek geldi. İmamoğlu ve Yavaş Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarını söyledi.

İmamoğlu ve Yavaş'ın yanı sıra Kılıçdaroğlu'na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Özgür Özel, Faik Öztrak, Canan Kaftancıoğlu, Ali Mahir Başarır, Muhittin Böcek, Tanju Özcan, Bülent Tezcan, Engin Altay, Lütfü Savaş gibi isimlerden de destek geldi.

 

İYİ PARTİ'DEN ÇARPICI TEPKİ


Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı sonrası ise İYİ Partili isimler sosyal medyadan dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Zekai Kaya, "Benim Cumhurbaşkanı adayım, Sayın Genel Başkanım Meral Akşener‘dir. Tabutu yerde kalsın vefayı unutanın..." paylaşımında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Abdullah İlker Sungur ise "LİDER MERAL AKŞENER" paylaşımı yaptı.

 

'SON NOKTAYI AKŞENER KOYAR'

 

İYİ Partili Mehmet Aslan'ında Akşener paylaşımı dikkat çekti. Aslan paylaşımında "Millet ne isterse, sen ne dersen o!" ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Fatih Demirkol da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Demirkol, "Son noktayı Sayın Meral Akşener koyar" dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.