Kılıçdaroğlu'nun bileti kesilir

Kılıçdaroğlu'nun bileti kesilir

Mansur Yavaş'tan sonra bir açıklama da Gökçek'ten geldi: Kesinlikle Kılıçdaroğlu'nun bileti kesilir, geçmiş ola. Karar verdik değiştireceğiz onu.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın basın toplantısının hemen ardından AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Gökçek basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Savcıları göreve çağırdığını söyleyen Gökçek, "Berkin'in ölümünden sonra marjinal gruplar sokağa çıktı. Kılıçdaroğlu "sokaktan çekilin" dedi, hepsi çekildi. Tek merkezden talimat veriliyor. Gayeleri Türkiye. Suç duyurusunda bulunuyorum. Savcıları göreve çağırıyorum. Çıkan olaylardan Sayın Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş'tır sorumlu olan. Gayeleri Türkiye'yi karıştırmak" dedi.


"10 BİN CİVARINDA OYUMUZ ARTACAK"
 
İtirazlar sonrasında Ak Parti'nin 10 bin civarında oyunun artacağını belirten Gökçek, "Seçimler sonuçlandı. Sonuçta 32 bin 90 oyla başkanlığı kazandık. Bütün partiler kendinin güçlü oldukları yerlerde itiraz yaptılar, biz de yaptık. Bizim tek itirazımız oldu, maddi hatalar için oldu. Birleştirme tutanağında Gökçek’in 200 oyu çıkmış, o oylar başka partiye gitmiş. Hataları bulduk bugün itiraz yaptık. 10 bin civarında oyumuz artacak. Bu hatalar çok net. Seçim kurulu görünce anında düzeltiyorlar zaten, bize ait bir hata değil. Sandık hatası değil, kurumda yapılan bir hata. İnşallah 40 bini aşacağız. Seçimlerde tahminlerde bulunurken 50’ye 39 demiştim. 100 bin oy iptal edildi. 30 bin oy bir puana denk düşüyor. Bugün değerlendirmeden sonra yanılmadığımı anladım" diye konuştu.

"SARIGÜL'ÜN BASIN TOPLANTISINDA SÖYLEDİKLERİ DE BUNU KANITLADI"
 
Mustafa Sarıgül'ün basın toplantısında söylediklerine de değinen Gökçek, "İnsanları sokağa döküyorlar. Aman durun diyorlar. Bu mağlubiyet olduktan sonra sokaklarda olaylar çıkaracaklarını tahmin etmiştim. Sarıgül’ün basın toplantısında söyledikleri de bunu kanıtladı. Tweetlerle birbirlerine toplanılmaları söyleniyor. Mansur Yavaş çok net olarak ortaya çıktı , çok enterasan tahrikler yaptı" ifadelerine yer verdi.

"ÇOCUKLARI SOKAKLARA DÖKMEK ÜZERELER"
 
Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştiren Gökçek şöyle konuştu: "Mansur Yavaş’ın tweetlerini girin görün. Bu olayların kesinlikle bana göre iki tane sorumlusu vardır. Birincisi Kılıçdaroğlu diğeri de Mansur Yavaş’tır. Çıkacak olaylardan CHP sorumludur. Yurtlarına talimat veriyorlar, o çocukları sokaklara dökmek üzereler. Yurtlardan bizzat beni arıyorlar, "Bize baskı var" diye."

"ÇIKAN OLAYLARDAN KILIÇDAROĞLU VE MANSUR YAVAŞ'TIR SORUMLU OLAN"
 
Savcıları göreve çağırdığını söyleyen Gökçek, "Berkin’in ölümünden sonra marjinal gruplar sokağa çıktı. Kılıçdaroğlu "sokaktan çekilin" dedi, hepsi çekildi. Tek merkezden talimat veriliyor. Gayeleri Türkiye. Suç duyurusunda bulunuyorum. Savcıları göreve çağırıyorum. Çıkan olaylardan Sayın Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş’tır sorumlu olan. Gayeleri Türkiye'yi karıştırmak" dedi.

"BARONLAR AÇIK VE NET DESTEK VERDİ"
 
Başbakan Erdoğan'a teşekkür eden Gökçek, "MHP Mansur Yavaş'a destek verdi 8 puan civarında. Bu durumda bu sonuca vardırlar. Üçlü bir ittifak gibi gözüküyor. Bu ittifakın neticesinde baronlar açık ve net olarak destek vermişlerdir. Geçen sefer de mağlup oldular. Oyumuzu 7 puan artırmış bulunuyoruz. Başbakanımıza teşekkür ediyorum, en büyük pay onundur" ifadelerine yer verdi.

Gökçek, CHP hakkındaki bir soruya "Kesinlikle Kılıçdaroğlu’nun bileti kesilir, geçmiş ola. Karar verdik değiştireceğiz onu" dedi.

"EYY KILIÇDAROĞLU SEN BU PROPAGANLARI HEP YAPTIN"
 
Salih Kapusuz da sandık sonuçlarını değerlendirerek, "Türkiye seçimini yapmıştır. Ak Parti en büyük zaferini kazandı. Milli irade tecelli etmiştir. Herkes iç muhasebesini yapmalı. Kendisine yakışır istifalarda bulunmaları gerekirken sürekli başka hedefler gösteriliyor. Kılıçdaroğlu yüzde 35’in altında olursa istifa ederim dedi. Ama öyle bir pişkinlik ki etmedi. Eyy Kılıçdaroğlu sen bu propagandaları hep yaptın. Herkes kimliğinle oy kullanmıştır. YSK’nın bilgisayar sistemini o kadar ileri seviyeye çıkardık ki siyasi partiler kendi ekranlarında görebildiler. Arkadaşlar şeffaf sandıktan tutun da ıslak imzalı olarak tutanaklar teslim edilmiştir. Kılıçdaroğlu ve Yavaş, 1 Nisan şakası yapmış olabilirler" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.