Kılıçdaroğlu'nun fatura provokasyonuna Hulki Cevizoğlu'ndan çarpıcı yorum: 'Çile çekiyorum' havası veriyor

Kılıçdaroğlu'nun fatura provokasyonuna Hulki Cevizoğlu'ndan çarpıcı yorum: 'Çile çekiyorum' havası veriyor

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'fatura ödememe' provokasyonunu sert sözlerle eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üç aylık elektrik faturalarını ödemeyerek provokasyona girişmişti. Yönetmelik gereği, faturasını yatırmayan Kılıçdaroğlu'nun tedarik şirketince oturduğu evin elektriği kesilmişti.

Kılıçdaroğlu geçen hafta yaşanan gelişmeyi, "Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler" diyerek duyurmuştu.

CHP lideri dün evinin elektrik faturasını ödediğini duyurmuştu.

 

HULKİ CEVİZOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA: VERDİĞİ RAKAMLAR YALAN

 

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN Türk canlı yayınında, Kılıçdaroğlu'nun 'fatura ödememe' provokasyonuna değindi.

İlk yalanı Kılıçdaroğlu'nun söylediğini vurgulayan Cevizoğlu, "Verdiği rakamlar yalan. Elektriğin kesik olmaması ayrı konu. Koskoca ana muhalefet liderinin söylediği rakam yalan ise üzerinde durmak lazım." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'na tepkisini "Kardeşim sen iktidar olursan ne yapacaksın ona söyle" diyerek sürdüren Cevizoğlu, "Halk için ne yapacaksın onu söyle? Elektriği bedava mı vereceksin. Sen kendi belediyelerinde yapmıyor musun? Bir yalan tutturmuş karşısındakini suçlamaya çalışıyor." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na suçlama politikasının olduğunu söyleyen Cevizoğlu, "Kemal Bey'de bir asetizm var, çilecilik var. 'Çile çekiyorum' havası veriyor. 'Vatandaş çile çekiyor ben de onu çekiyorum.' diyor. Bak bir kere bu suça teşvik etmek bu. Param olduğu halde ödemiyorum ne demek ya? Açıkça suça teşvik bu. Siyasi partiler kanununa bile girer. Kendileri partilerinde bir cümleyi söyleyenleri kapı dışına koyan genel başkanlar her türlü şeyi yapıyor." ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.