Kılıçdaroğlu'nun hedef aldığı SADAT'tan açıklama geldi

Kılıçdaroğlu'nun hedef aldığı SADAT'tan açıklama geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun türlü iddialarla hedef aldığı SADAT'tan ilk açıklama geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün SADAT'ın kapısına dayanmış ve yaklaşan seçimlere ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulunarak SADAT'ın muhtemel tüm kaosun sorumlusu olacağını söylemiş ve "Sokakları size terk etmeyeceğiz" demişti. 

SADAT'tan Kılıçdaroğlu'na cevaben yapılan açıklamada "SADAT ne bir paramiliter ordudur ne de milis gücü yetiştirir. SADAT’ın çatışma bölgelerinde herhangi bir faaliyeti de bulunmamaktadır. SADAT’ın Suriye iç savaşıyla ya da Suriye’den Türkiye’ye iltica eden sığınmacılarla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır" denildi.

SADAT'ın Türk Ticaret Kanunu'na uygun olarak faaliyetlerini sürdüren ticari bir şirket olduğu belirtilen açıklamada şirketin kurulduğundan bu yana iftiralarla şaibelere konu olduğu savunuldu. SADAT'a yönelik iddiaların reddedildiği açıklamada "Hakkımızda yapılan mesnetsiz iddialarla ilgili kamuoyuna defalarca açıklamalarda bulunduk. İnternet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda şeffaflıkla yer alan tüm açıklamalarımıza rağmen; internet köşelerinde çapulsuz ve okyanus ötesinden talimat alarak yayınlanan mesnetsiz ve provakatif iddialara, Ana muhalefet partisi liderinin de sahiplenmesini manidar bulmaktayız" ifadelerine yer verildi.

"SADAT’ın yaklaşan genel seçimlerle ilişkilendirilmesi ise seçim güvenliğine gölge düşürme gayretinden ibarettir" denilen açıklamada CHP'lilerin SADAT'ın önüne gitmesinin "iş yeri dokunulmazlığının ihlali" suçunu oluşturduğu savunuldu.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.