Kılıçdaroğlu’nun KHK'lılarla toplantısı ifşa oldu

Kılıçdaroğlu’nun KHK'lılarla toplantısı ifşa oldu

Basına kapalı olarak yapılan Tokat CHP Gençlik Kolları toplantısına katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun KHK ile ihraç olmuş kişilerle toplantı görüntüleri ortaya çıktı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile görüştüğü iddiaları altındaki ABD'deki sır gibi 8 saatin ardından 2 gün önce de Tokat'ta sadece KHK ile ihraç olmuş kişilerle toplantı görüntülerinin ortaya çıkması ortalığı karıştırdı.

 

KHK İLE IHRAÇ EDİLMİŞ DOKTORUN UZATTIĞI ÖNLÜĞÜ KABUL ETTİ

 

Mahkeme kararı ile ceza alan FETÖ terör örgütü mensuplarına özgürlük isteyen kendini doktor olarak tanıtan kişinin söylemlerine tepki vermeyen Kemal Kılıçdaroğlu, sözde KHK ile ihraç olmuş doktorun uzattığı önlüğü ayağa kalkıp kabul ederek bütün parti mensuplarına sözde doktoru ve kendisini alkışlattı.

 

SÖZDE DOKTORDAN FETÖ PROPAGANDASI

 

Toplantıda konuşma yapan sözde doktor, ceza alan FETÖ’cülerin de serbest bırakılmasını isteyerek, “sizden isteğim bu hakkı bırakmamanız yalnızca ceza almamış olanlara değil ceza alanları da bir kenara bırakırsak AKP yargısını da kabul etmiş oluruz.” diyerek cezası kesinleşmiş teröristlerin serbest bırakılmasını istedi.

 

“TECAVÜZE UĞRAYANLAR OLDU” İFTİRASI

 

Kemal Kılıçdaroğlu tarafından söz alan FETÖ sevicinin konuşmaları infiale neden oldu. Mahkeme kararı ile ceza alanlar için tecavüze uğradığını söyleyen şahıs, “binlerce insan tecavüze uğradı tecavüze… sayın genel başkanım.” İfadelerini kullandı.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.