Kılıçdaroğlu'nun para ilişkisini feshettiği Halk TV'den açıklama!

Kılıçdaroğlu'nun para ilişkisini feshettiği Halk TV'den açıklama!

CHP, Halk TV ile sözleşmesini tek taraflı feshetti. Sözleşmenin canlı yayın aracı ve canlı yayınlar için hizmet alımı olduğu öğrenildi. Halk TV'den konuya ilişkin açıklama geldi.

CHP, Halk TV ile olan anlaşmasını sona erdirdi. Bu anlaşmayı niye sona erdirdiğini ise açıklamadı.

 

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu şu açıklamayı yaptı:

 

“Halk TV ile CHP arasında, parti yönetiminin basın ve grup toplantılarının yayınlanması karşılığında yapılan, Sayıştay denetimine de tabi olan anlaşma, CHP tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. CHP yönetiminin en doğal hakkı olan bu kararı saygıyla karşılıyoruz.

Halk TV’nin objektif haberciliğinin muhatabı seyircisidir, izlenme oranları, seyircisiyle kurduğu derin ve sarsılmaz bağ da bunun kanıtıdır.
Çağdaş Türkiye’den, kuruluş değerlerinden, halktan, emekten, gerçekten yana haberciliğimizden, RTÜK’ün rekor cezalarına rağmen taviz vermedik, şimdi de öyle olacak.

Yayıncılıktaki ilkemiz bir partinin yanında ya da karşısında, bir partinin yönetiminin yanında ya da karşısında olmak değil halkın ve haklının yanında olmaktır. Biz bu ilkeler doğrultusunda yayıncılıktan asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.”


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.