Kılıçdaroğlu'nun sokak çağrısına Erdoğan'dan jet karşılık: Çıkın da görelim

Kılıçdaroğlu'nun sokak çağrısına Erdoğan'dan jet karşılık: Çıkın da görelim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sokak çağrısına Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’dan yanıt geldi.

Fox TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal’ın eylem çağrısına sert cevap veren Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da sokak çağrısına İstanbul Esenler’den yanıt verdi.

Esenler’de toplu açılış töreninde açıklamalar yapan Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Teröristleri çıktıkları çukura gömdüklerini ifade eden Erdoğan, teröristlerin milletin başına bela olmaktan çıkacağını ifade etti.

Erdoğan, Ana muhalefet partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sokak çağrısına da Esenler’den çok sert tepki gösterdi.

BAY KEMAL KİMSEYİ SOKAĞA ÇIKARTAMAYACAKSINIZ

‘15 Temmuz gecesinde tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesine gitmiş olabilirsin ama bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın, onu bil’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Kemal kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız. Bak sana bir şey söyleyeyim, burası Paris değil, burası Hollanda da değil. Sen eğer Gezi olaylarındaki gibi bir şeyler yapmaya tevessül edersen, o televizyon ekranında kendini bilmez, haddini bilmez birilerinin sokağa davet etmesi ile iş yapacağını zannediyorsan, bilesin ki bu millet 15 Temmuz’da FETÖ’cülere ve uşaklarına nasıl bu meydanların dar ettiyse, yine dar ederiz; bunu böyle bilesin” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.