Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlatılınca CHP'li Murat Emir çılgına döndü

Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlatılınca CHP'li Murat Emir çılgına döndü

Gazeteci Süleyman Özışık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun YPG ve 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sözlerini hatırlatınca CHP Milletvekili Murat Emir kontrolden çıktı. Tansiyon yükseldi.

Gazeteci Süleyman Özışık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ve YPG ile ilgili sözlerini hatırlattı.

ÖZIŞIK'IN SÖZLERİNE EMİR'DEN İTİRAZ GELDİ

17-25 Aralık sürecinden sonra FETÖ'nün kanallarında boy göstererek örgüte destek veren Kılıçdaroğlu'nun YPG'ye karşı da benzer tutum izlediğini söyleyen Özışık'a itiraz ise programa Ankara'dan katılan CHP Milletvekili Murat Emir'den geldi.

İSPAT İSTEDİ

Habertürk'teki canlı yayında iddialarını ispatlamasını isteyen Emir'e söylediklerinin hepsinin ispatlı ve şahitli olduğunu belirten Özışık, zaman zaman üslubun bozulması üzerine programın moderatörü Hülya Hökenek'ten müdahale etmesini istedi. 

 

 

 

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2014 yılında YPG için sarf ettiği sözler...

Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Ekim 2014 tarihinde, "Bizim için YPG terör örgütü değildir. YPG kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur" iddiasında bulunmuştu.


"BARİKAT KURAN ARKADAŞLAR"

Rahmetli barıştan yanaydı, ben de gayet iyi biliyorum bu vasiyetse buna herkesin uyması gerek. Barikatlar sorun çözmez sorun yaratır. Belli sokakları kapatırsanız, bu doğru değil. Diyarbakır kadim bir kenttir. Edebiyatı, kültürü vardır. Siz bu kentin sokaklarını ayırırsanız bu kabul edilemez. Barikatları kuran arkadaşlar, kim yapıyorsa bilmiyoruz. Kaldırın onları.”


"İSRAF ÖRNEĞİ"

Sancaktepe ve Yeşilköy'de inşa edilen hastaneler niye yapıyorlar? Bunlar gereksiz, onca hastanemiz var. Dünyanın parasını harcadılar. Gerçek bir hastane olup olmadığını bilmiyoruz. Birer israf örneği' ifadelerini kullandı.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.