Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı Erdoğan fanatiği çıktı

Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı Erdoğan fanatiği çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı avukat Cevdet Nasıranlı'nın Erdoğan'ı destekleyen paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na 2.5 milyon oy fark atarak seçimin ilk yarışını önde tamamladı. Yüzde 50+1 kuralından dolayı seçim ikinci tura kalırken 7'li koalisyon da yeni bir oyunu devreye soktu. PKK'nın ve HDP'nin desteğini garantileyen Kemal Kılıçdaroğlu bu kez patlama yapan milliyetçi oyları alabilmek adına dümen kırdı.

İlk turda, 'Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakmak istiyorsanız oyunuzu bana vereceksiniz. Kayyum uygulamasını kaldıracağım.' diyen Kılıçdaroğlu, strateji değişikliği sonrası danışmanlarını da değiştirme kararı aldı. Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı olan Cevdet Nasıranlı'nın, Recep Tayyip Erdoğan destekçisi olduğu ortaya çıktı. Nasıranlı yaptığı paylaşımlarda, CHP'yi yererken, Erdoğan'ı ise övmüştü. Paylaşımların hızla yayılması sonrası harekete geçen Nasıranlı, paylaşımlarını silmeye başladı.

 

KILIÇDAROĞLU'NDAN BÜYÜK DÖNÜŞ

 

Kemal Kılıçdaroğlu, seçim yenilgisi sonrası milliyetçilik oyununa başladı. Masaya vurarak sert konuşmalar yapan, beka sorununu ikinci turda oy kaygısı ile hatırlayan Kemal Kılıçdaroğlu'na kendi kitlesinin de inanmaması dikkat çekiyor. Öte yandan HDP'den de, milliyetçilik oyununa başlayan Kılıçdaroğlu'na uyarılar gelmeye başladı.


DANIŞMANLARINI DEĞİŞTİRDİ

 

İkinci turda milliyetçi oyları alabilmek için hiçbir masraftan da kaçmayan Kılıçdaroğlu, danışmanlarını da yeniliyor. İlk turda, Selahattin Demirtaş ve PKK'ya yeşil ışık yakan mesajlar veren Kılıçdaroğlu, milliyetçi seçmenleri kazanabilmek için yeni danışman kadrosu ile yola devam ediyor.


BAŞDANIŞMANI ERDOĞAN FANATİĞİ ÇIKTI

 

Sabah'ta yer alan habere göre; Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı Cevdet Nasıranlı oldu. Cevdet Nasıranlı'nın Başkan Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahsettiği görüldü. Birçok paylaşımında CHP'yi yeren Nasıranlı, Erdoğan'ı ise yere göğe sığdıramadı.

Nasıranlı, yazılarının fark edilmesi sonrası paylaşımlarını silmeye başladı.

 

İşte Nasıranlı'nın sildiği bazı paylaşımlar:

 

a-027.jpgb-027.jpgc-022.jpgd-017.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.