Kılıçdaroğlu'nun yeni yardımcısı Devrim Barış Çelik'in sicili kabarık çıktı

Kılıçdaroğlu'nun yeni yardımcısı Devrim Barış Çelik'in sicili kabarık çıktı

CHP'de istifa eden Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in yerine atanan Devrim Barış Çelik'ın sosyal medyada paylaştığı tweetler gündem oldu.

CHP'de 14 Mayıs yenilgisinin yankıları sürüyor...

Seçim akşamı veri akışında yaşanan teknik problemleri nedeniyle tabanından büyük tepki alan CHP’de fatura Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'e kesildi.

Adıgüzel gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklama Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na zarar vermemek için istifa ettiğini duyurdu.

Bu gelişmelerin ardından CHP'de yeni atama gerçekleşti.

CHP'de tartışmalı seçim süreci sonrasında görevden alınan Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in yerine Parti Meclisi üyesi Devrim Barış Çelik getirildi.

14 Mayıs seçimlerinde CHP'den İzmir 1. Bölge 8. sıra milletvekili adayı olan ve seçilemeyen Çelik, MYK'de bilgi ve iletişim teknolojilerinden sorumlu olacak.

 

SİCİLİ KABARIK

 

Atamanın ardından ise Devrim Barış Çelik'in sicilinin kabarık olduğu ortaya çıktı.

Çelik'in geçmiş dönemlerde paylaştığı tweetler tekrar gündem oldu.

2015 yılında yaptığı paylaşımda 'devlet terörü' kavramını kullanan Çelik, devleti Sivas Şavşat'ta katliam yapmakla suçladı.

Bir başka paylaşımında ise Çelik, eli kanlı FETÖ terör örgütünün medya ayaklarından birisi olan Ekrem Dumanlı'nın "Cemaat değil, camiayız" açıklamalarını hesabından paylaştığı görüldü.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.