Kilo almasının nedenini duyunca şok oldu

Kilo almasının nedenini duyunca şok oldu

Kilo alma şikayetiyle doktora giden kadın duydukları karşısında şok geçirdi. İşte ayrıntılar;

Aydın'da yaşayan Dilek Çelik, sürekli kilo aldığı için doktora gitti. Kilo problemi sebebiyle doktora giden kadın duydukları karşısında şok oldu.

Kilo sandığı sıkıntının karnındaki 7 kilogramlık kitle olduğunu öğrenen kadın şaşkınlık geçirdi. 

45 yaşındaki Dilek Çelik, kilo alma ve nefes darlığı şikayetiyle Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne gitti. Burada muayenesi yapılan Dilek Çelik’in karnında 50 cm büyüklükte ve 7 kg ağırlığında kitle olduğu tespit edildi.

aydin-2920203-siyaset-cafe.jpg

“KARNINDA ŞİŞLİK VARDI”

Çelik’in karnındaki kitleyi tespit eden Operatör Doktor Soner Gök, yaklaşık 2 saat süren başarılı bir operasyonla kitleyi çıkardı. Operasyondan sonra gazetecilere açıklama yapan Gök, hastanın ilk geldiğinde karnında şişlik olduğunu söyledi.

“50 SANTİMETRE BÜYÜKLÜĞÜNDE UR TESPİT ETTİK”

Gök, “Kadınlarda görülen ‘miyom' denilen iyi huylu ur olduğunu tespit ettik. Yaklaşık 50 santimetre büyüklüğündeki kitlenin karnı kapladığını gördük. 2 saat süren bir ameliyatla kitleyi çıkardık” dedi.

“KİTLE OLDUĞUNU DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDIM”

Kilo aldığını zanneden Dilek Çelik ise karnında büyük bir kitle olduğunu öğrenince şaşkınlık yaşadığını belirterek, “Kilo aldığımı düşünüyordum. Artık nefes almakta zorluk çekince doktora gitmeyi düşündüm. Kitle olduğunu söylediklerinde çok korktum, çok şaşırdım. Sağ olsun doktorlar ameliyatla kitleyi aldılar. Çok rahatladım” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.