Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Simay Atlı depremde hayatını kaybetti

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Simay Atlı depremde hayatını kaybetti

Geçtiğimiz aylarda Kim Milyoner Olmak ister yarışmasına katılan ve programa damga vuran Simay Atlı yarışmacı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından hayatını kaybetti.

11 ilimizde büyük yıkımlara yol açan 40 binden fazla vatandaşımızı yitirdiğimiz asrın felaketi ile tüm Türkiye yasa boğuldu.

Çok sayıda vatandaşımızın öldüğü depremde hayatını kaybedenler arasında, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV'de ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Simay Atlı da vardı.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Simay Atlı adlı yarışmacı Kahramanmaraş'ta çöken Penta Park'ta oturuyordu. Psikoloji okuyan ve yarışmaya ablasıyla birlikte katılan 21 yaşındaki Atlı annesi ile birlikte çöken binada hayatını kaybetti.


SOSYAL MEDYADA VERDİĞİ CEVAPLA GÜNDEM OLMUŞTU

 

Yaklaşık bir ay önce yarışmaya katılan Simay Atlı bin lira değerindeki 4'üncü soruda karşısına 'Hangisi, William Shakespeare'in "Julius Caesar" adlı eserinde geçen bir cümledir?' sorusuna verdiği cevapla günlerce sosyal medyada gündem olmuştu.

'Sende mi Brutus?' cevabını veren yarışmacı, seçtiği şıktaki cümlenin doğru olduğunu düşündüğünü söylemesiyle herkesi şaşkına çevirdi.

Yarışmadan 2 bin TL alarak ayrılan Atlı, gelecekte iyi bir psikolog ve siyasetçi olmayı da hedeflediğinin altını çizen Simay Atlı kazandığı ödülle babasının kredi kartı borcunu ödemek istediğini söylemişti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.