Kim olduğunuzu keşfedin

Kim olduğunuzu keşfedin

Yazar Pınar Boylu Gogulan yeni kitabı ‘Mor’ ile, okuyucularını eşi benzeri görülmemiş bir yolculuğun baş kahramanları olarak görüyor ve onları sürprizlerle dolu bir keşif macerasına davet ediyor.

Hayat; kırılma noktaları, tercihler, acı ve kederleriyle kambur gibi sırtımıza yüklendiğinde ve çıkmazlara girdiğimizde “Ben kimim?” sorusunu sorarız kendimize. Oysa şifa kimliğimizi değil, ‘kim olmadığımızı’ keşfetmemizi bekler. Yaşamda acı tatlı yaşanan her olay artısıyla eksisiyle yaşam yolunda ayrı bir tecrübe olarak yazılır hanemize. Ve bu tecrübeler bizi biz yapan değerlerdir. Hayat yolunda kendimizi tanımamızı sağlar.

 

İşte Libros Yayınları’ndan çıkan, 232 sayfalık ‘Mor’ isimli kitap, yeni Alman tıbbı rehberliğinde hayat döngülerimizi keşfederken bize ait olmayan yüklerden kurtulup arınma imkanı sunuyor.

 

Pınar Boylu Gogulan’ın regresyon terapisi yardımıyla geçmişle tanışıp yaşadığı yanılsamalar, yüzleşmeler ve sorgulamalarla okura şifa kapılarını araladığı ilk kitabı 176 sayfadan oluşan ‘Lacivert’ de yeni kapağıyla kütüphanesinde nizama önem verenleri bekliyor.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.