Kırklareli'nde feci kaza! Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Cerit şehit oldu

Kırklareli'nde feci kaza! Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Cerit şehit oldu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde kaza yerinde güvenlik önlemi alan jandarma ekibine başka bir araç çarptı. Kazada Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Cerit şehit oldu.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde A.A. yönetimindeki 39 ABH 448 plakalı araç ile M.M. yönetimindeki 39 ABV 978 plakalı aracın D-100 kara yolunun 2. kilometresinde kaza yapması sonrasında bölgeye jandarma birimleri gönderildi. Polisler trafik güvenliği için bölgede önlem aldı.

 

OLAYA MÜDAHALE EDEN JANDARMAYA ARABA ÇARPTI


Bu esnada K.S. idaresindeki 39 SK 997 araç, kaza yerinde olan uzman çavuşlar Hüseyin Cerit (42) ile Ekrem Kılıç'a çarptı. Kazada uzman çavuşlar Cerit ve Kılıç yaralandı.

 

HEMEN HASTANEYE KALDIRILDILAR


Uzman çavuşlar ile diğer kazada yaralanan 2 vatandaş, bölgeye gönderilen 112 Acil Sağlık birimleri tarafından civardaki hastanelere sevk edildi.

Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Cerit, ilk müdahalesinin sonrasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Cerit, burada gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düştü.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, valiliğin sosyal medya sayfasından şehit Cerit için taziye mesajı paylaştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.