Kırmızı halının en dikkat çeken ismi Jonathan Van Ness oldu!

Kırmızı halının en dikkat çeken ismi Jonathan Van Ness oldu!

Netflix’in ödüllü reality show programı Queer Eye’da rol almasıyla dünya çapında ünlenen Jonathan Van Ness, kırmızı halı kıyafet seçimleriyle adından söz ettiriyor.

 

İşte Ness’in dikkat çekici yaşam hikayesi ve kırmızı halı tercihleri...

jo-1.jpg

 

Aslen Amerikalı bir kuaför olan Jonathan Van Ness, ödüllü Netflix yapımı Queer Eye programındaki uzmanlardan biri olarak ünlendi.

 

32 yaşındaki Ness, Queer Eye ile dünya çapında bir üne kavuşmadan önce bir internet parodisi olan Gay of Thrones’ta rol alıyordu.

jo-2.jpg

 

Ness’in yaşam hikayesi de dikkat çekici. 1987’de ABD’nin Quincy şehrinde dünyaya gelen Ness, Arizona Üniversitesi’nde siyaset bilimi eğitimi almaya başladı. O dönemin popüler dizisi Altın Kızlar’a hayran olan ve diziyi izlemek için derslere gitmeyen Ness, bursunu kaybetti ve ardından okulu bıraktı. Kuaförlük eğitimi aldı ve kuaför olarak çalışmaya başladı.

jo-3.jpg

 

Los Angeles’ta bir süre başka kuaförlerin yanında çalıştıktan sonra kendi kuaför salonunu açtı. Hayatı, sinema oyuncusu Erin Gibson’ın saçını yaptığı gün değişti. Ness, internet komedi kanalı Funny or Die’da çalışan Gibson’a, kendisinin geliştirdiği Game of Thrones parodisine yer verip veremeyeceklerini sordu. Ve nihayetinde yayınlanmaya başlayan Gay of Thrones internet dizisi ile Ness, 2018’de, Emmy’de kısa varyete dizisi dalında en iyi program ödülünü kazandı.

 

NTV'nin haberine göre, Ness son olarak, Taylor Swift’in eşcinsel haklarına dikkat çektiği You Need to Calm Down klibinde de rol aldı.

 

Gazeteci bir aileden geldiğini söyleyen ve “Gazeteye sahip olan bir ailenin altıncı nesliyim” diyen Ness, kendine çizdiği yolda hızla ilerledi.

jo-34.jpg

 

Eşcinsel kimliğini açık bir şekilde yaşayan Ness, katıldığı ödül geceleri ya da farklı etkinliklerde tercih ettiği kırmızı halı giysileriyle hafızalara kazındı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.