Kıtaları birleştiren sergi

Kıtaları birleştiren sergi

Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin hazırladığı özel tasarımları, ‘Limanlar Arasındaki Öyküler Sergisi’ ile görücüye çıktı. Serginin açılış kokteyline Avustralya Büyükelçisi ve Avustralya İstanbul Başkonsolosu da katıldı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, Avustralya Başkonsolosluğu, Avustralya Konsolosluğu ve merino yünü konusunda global bir öncü marka desteğiyle Avustralya temalı şallar tasarladı. Merino yününden dokunan kumaşlar tasarım atölyelerinde verilen doğal boyama yöntemlerinin yanı sıra bireysel nakış ve serbest çizimler ile kendi öykülerini kazandı.

 

ÇOK ÖZEL ŞALLAR

 

13 yün şal tasarımından oluşan ve 'Türkiyeli öğrencilerin gözünden Avustralya’ temasıyla hazırlanan ‘Limanlar Arasındaki Öyküler’ sergisi’nin açılışı 26 Eylül’de santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Açılış, Avustralya Büyükelçisi Marc Innes-Brown, Avustralya İstanbul Başkonsolosu Jeffie Kaine, Gülay Gökbayrak ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Kübra Doğan Yenisey’in katılımıyla düzenlendi. santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenen sergi, 7 Ekim tarihine kadar sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.